مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلا
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/29:: 6:34 صبح

مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی :
مقاله مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهمن و اسفند 1389 در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه 6 تا 10 منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر دو روش درمانی سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پره اکلامپسی
مقاله اکلامپسی
مقاله سولفات منیزیم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: در مطالعات محدودی که در مورد کاهش مدت تجویز سولفات منیزیم انجام شده اند به این نتیجه رسیده اند که دریافت کوتاه مدت سولفات منیزیم در پیشگیری از تشنج در بیماران پره اکلامپسی به اندازه تجویز طولانی مدت آن موثر ا ست. این مطالعه با هدف بررسی مقایسه ای تاثیر دو روش درمانی با سولفات منیزیم در بهبود پره اکلامپسی انجام شد.
روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی روی 148 خانم حامله مبتلا به پره اکلامپسی که کاندیدای دریافت سولفات منیزیم بودند، طی سال های 84-1383 در بیمارستان مهدیه وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران انجام شد. واحدهای پژوهش پس از زایمان به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول تحت درمان با سولفات منیزیم به مدت 24 ساعت قرار گرفتند و در گروه دوم بر اساس زمان بهبودی علایم بالینی، سولفات منیزیم طی 12-6 ساعت قطع شد. اطلاعات مورد نیاز با مصاحبه، تکمیل پرسش نامه مشخصات فردی و مراقبت دقیق بیماران جمع آوری شد. داده ها با روش های آماری توصیفی و آزمون نی تست به کمک نرم افزار SPSS (نسخه 10) تحلیل شد.
یافته ها: از نظر سن، فشارخون، دفع ادراری پروتئین، ملیت (ایرانی و افغانی)، تعداد حاملگی در دو گروه اختلاف معنی دار وجود نداشت. هیچکدام از بیماران دو گروه تشنج نکردند.
نتیجه گیری: با توجه به محدود بودن مطالعات در این زمینه، با توصیه به بررسی بیشتر می توان نتیجه گیری کرد که تجویز کوتاه مدت سولفات منیزیم علاوه بر ایمن و مقرون به صرفه بودن به اندازه تجویز طولانی مدت این دارو موثر باشد.

کلمات کلیدی :